Nem bőgött le a Zimmer Feri 2

Nem bőgött le a Zimmer Feri 2

2010. december 6. 16:40, Hétfő
Sokan kívánták a bukását, azonban még többeket érdekelt: a Zimmer Feri 2 elfogadhatóan mutatkozott be a hazai mozikban. Most már csak az a kérdés, hogy fennmarad-e a közönség érdeklődése hosszabb távon?

Bár sokan számítottak előre kárörvendve arra, hogy a Zimmer Feri 2 több előadása is el fog maradni nézői érdeklődés hiányában, Tímár Péter filmje nem gyarapította az idei menthetetlenül megbukott magyar filmek táborát. Persze a hétvégén produkált 14 523 néző közel sem nagyszerű teljesítmény (a zömük vidéki volt), sőt, talán még közepesnek sem mondható, de jó fogadtatással, az ünnepek alatt a film bőven elfogadható össznézőszámot produkálhat.


A Zimmer Feri 2 ezzel egyébként bevételt nézve ötödik (14,8 millió forint), a nézőszámot tekintve azonban negyedik lett a hétvégi országos toplistán, hiszen az Ilyen az élet című hollywoodi romantikus komédia 14 505 nézőjéhez 17 milliós bevétel társult.


A hét harmadik hazai premierje szerepelt a legjobban, az Aranyhaj és a nagy gubanc a Disney-től 43 995 nézőt produkálva 58 millió forintot bevételezett, így a 60%-os esést produkáló, ám 65 985 jegyvásárlójával még mindig első Harry Potter 7 mögött a második helyet szerezte meg.


Ezen a héten az Üvegtigris 3 vehet el nézőket a Zimmer Feri 2-től, míg a Narnia 3 az Aranyhajtól és a Harry Pottertől próbál meg elrabolni pár embert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások