Ismét barbár lesz Conan

Ismét barbár lesz Conan

2010. december 8. 16:10, Szerda
Miközben a rajongók tűkön ülve várják az új Conan első előzetesét, a gyártó stúdió ismét megváltoztatta a film tervezett címét, mely így újfent csak annyi: Conan, a barbár. Az amerikai premierre augusztusban kerül sor.

Az amerikai Lionsgate stúdió, a Conan gyártója úgy döntött, hogy ismét megváltoztatja filmjének tervezett címét. Így Marcus Nispel rendezése Conan 3D helyett az eredetileg is választott Conan the Barbarian, azaz Conan, a barbár címen kerül mozikba augusztus 19-én - Amerikában. (A magyar premierről egyelőre nincs hírünk.)

Mint arról már többször beszámoltunk, a Bulgáriában forgatott kalandfilm főszerepét Arnold Schwarzeneggertől a Baywatch-ból ismert Jason Momoa veszi át, s mellette olyan ismerős arcok fognak feltűnni, mint Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman, Said Taghmaoui és Rose McGowan. Az eredeti Conan, a barbárt 1982. májusában mutatták be és az R-es korhatárral rendelkező kalandfilm 40 millió dolláros bevételt termelt hazájában. Ettől a teljesítménytől egyébként az 1984-es folytatás, a Conan, a pusztító sem maradt el sokkal, hiszen a film 31 millió dollárral zárt Amerikában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások