Megjött Hugh Jackman robotos scifijének előzetese

Megjött Hugh Jackman robotos scifijének előzetese

2010. december 10. 16:30, Péntek
Hugh Jackman új filmjére még majdnem egy évet kell várnunk, azonban már most megnézetjük magunknak a Real Steel első előzetesét. A családi scifi egy népszerű gyerekjáték alapján készül.

Megérkezett a Walt Disney Pictures legújabb sikergyanús filmjének, a Real Steel-nel az első előzetese. A népszerű robotos-bokszolós gyerekjáték alapján készített scifi főszereplője Hugh Jackman lesz, a további szerepekben pedig Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Kevin Durand és Anthony Mackie tűnik fel. A filmet a családi filmjeiről híres Shawn Levy rendezte, aki olyan alkotásokat tudhat maga mögött, mint a Rózsaszín párduc, a Tucatjával olcsóbb, az Éjszaka a múzeumban, vagy az idei Párterápia.


A Real Steel-t a Disney 2011. október hetedikén fogja bemutatni és jelen állás szerint a filmet nem tervezik 3D-s re konvertálni, azonban sokak örömére nem csak hagyományos mozikban, hanem IMAX-ben is meg lehet majd tekinteni. A történet, mint az az előzetesből is kiderül, egy egykori, kiégett ökölvívóról szól, aki elveszti minden esélyét címének visszaszerzésére, hiszen a ringet két és fél méteres robotok kezdik uralni. Az egykori sportoló úgy dönt tehát, hogy fia segítségével pár ócskavasból igazi harcos robotot épít.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások