Johnny Depp csúnyán leszerepelt

Johnny Depp csúnyán leszerepelt

2010. december 12. 19:40, Vasárnap
Johnny Depp-film több mint egy évtizede nem kapott olyan rossz kritikákat, mint Az utazó esetében. A francia film alapján készült remake a nézőket sem mozgatta meg különösebben.

Bár a két heti amerikai premierfilm nyitóbevételei (24,5 és 17 millió dollár) első pillantásra nem tűnnek rossznak, mind a Narnia krónikái 3, mind Az utazó mélyen az elvárás alatt teljesített. Igaz, utóbbi film még jó közönségreakciókkal az ünnepek alatt visszahozhatja 100 millió dolláros költségvetésének nagy részét, azonban a leszereplés ezúttal sokkal inkább vonatkozik a kritikákra, mint az anyagiakra.


A francia Anthony Zimmer című krimi feldolgozása ugyanis hiába nyitott 2756 moziban 17 millió dollárral a második helyen, a filmes ítészek nagyon lehúzták. A RottenTomatoes című kritikaösszesítő oldalon lévő 114 véleményből ugyanis 23 pozitív van csak, a többi, szám szerint 91 negatív - a Johnny Depp-filmektől pedig nem ezt szoktuk meg. A kritikusok leginkább a film unalmasságát emelik ki, valamint azt, hogy a két főszereplő között nincs semmiféle vibrálás. Hogy ez mennyire igaz, azt mi december 29-én nézhetjük meg a hazai mozikban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások