Klasszikus Stephen King-filmet rebootolnak

Klasszikus Stephen King-filmet rebootolnak

2010. december 17. 16:00, Péntek
Úgy tűnik, hogy Hollywood ismét elkezdi felfedezni Stephen Kinget, hiszen újabb remake, vagy, ha úgy tetszik reboot készül egyik klasszikus filmjéből. Ezúttal a Drew Barrymore főszereplésével forgatott Tűzgyújtóból.

A Universal Pictures és Dino De Laurentiis produkciós cége bejelentette, hogy feldolgozzák az 1984-es Tűzgyújtó (Firestarter) című, Dew Barrymore főszereplésével készített Stephen King-horrort, mely annak idején 17 milliós bevételt produkált az amerikai mozikban. Az új Tűzgyújtót a tervek szerint Mark L. Smith fogja írni, aki az Elhagyott szobával vált ismertté.


A Variety információi szerint a stúdió rebootolni tervezi a Tűzgyújtót, melyből akár egy új sorozat is születhet így. A feldolgozás leginkább a főszereplő karaktert próbálja újragondolni. A producerek szerint a történet mitológiája új és izgalmas irányokba vihető el. Remélhetőleg nem arra, amerre a 2002-es tévés folytatás, a Marguerite Moreau főszereplésével készített A tűzgyújtó 2 - Fellángolás (Firestarter 2: Rekindled) indult el.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások