Elindult a Nintendo.hu weboldal

Elindult a Nintendo.hu weboldal

2010. december 22. 15:28, Szerda
Elindult a magyar nyelvű Nintendo márkasite. A Nintendo magyarországi forgalmazója, a Stadlbauer Kft. az IDG-t bízta meg a Web4.hu blogringen életre kelt Nintendo márkablog és site megvalósításával.

A www.nintendo.hu oldalra látogatók mától a japán vállalat termékeivel kapcsolatos hivatalos magyar nyelvű információkat, híreket és érdekességeket találhatnak, valamint - a web2 lehetőségeit kihasználva - kommentelhetik, megoszthatják, sőt lájkolhatják is a tartalmakat.

Korábban a nintendo.hu webcímre navigálva a nemzetközi Nintendo weboldalra érkeztek a látogatók, ahol azonban magyar nyelvű tartalommal nem találkozhattak. A kiadott sajtóközlemény szerint a Nintendo hivatalos magyarországi forgalmazója, a Stadlbauer Kft. hosszú ideje szerette volna ezt a hiányt pótolni, és végül a Web4.hu-ban találta meg a partnert az első teljesen magyar nyelvű hivatalos Nintendo oldal elkészítéséhez.


A Facebookon található Nintendo Magyarország oldal és a NintendoHungary Twitter mellett a forgalmazó egy olyan site létrehozását tűzte ki célul, mely a hazai Nintendo rajongók közösségét foghatja össze. Egy olyan oldalt, ahol a Nintendo rajongói egymás között és a cég magyarországi képviseletével is kommunikálhatnak.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások