Jön a Halálfutam 3

Jön a Halálfutam 3

2010. december 30. 15:00, Csütörtök
Még meg sem jelent a Halálfutam második része Amerikában, máris a harmadik epizódról szólnak a pletykák. A DVD-s siker egyébként is papírforma lenne, hiszen az első rész is igazi tékás kedvenc volt a gyengébb mozis ellenére.

Egyelőre még nagyon kevés a részlet, de a Moviehole értesülései szerint a Universal stúdió fejesei eldöntötték, hogy elkészítik a Death Race, azaz a Halálfutam harmadik részét. A 2008-as Halálfutam a klasszikusnak számító Sylvester Stallone-film, a Death Race 2000 feldolgozása volt, s ehhez készült egy előzményfilm, melyet január 18-án adnak ki Amerikában DVD-n.


A 2008-as első résznek Jason Statham volt a főszereplője, míg a DVD-re készített folytatásban Luke Goss vette át a stafétabotot. Hogy a Halálfutam 3-ban ki fogja alakítani a főhőst, még nem tudni, az azonban biztosnak tűnik, hogy a következő rész is csak DVD-re fog elkészülni. A Moviehole a tervezett film történetéről sem tudott meg semmit, így az csak feltételezhető, hogy az előzménysztorit fogják tovább fűzni az írók.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások