Szomorkodnak a G.I. Joe 2-re várók

Szomorkodnak a G.I. Joe 2-re várók

2011. január 6. 16:30, Csütörtök
Stephen Sommers, aki a Múmia-filmek után a G.I. Joe-sorozat első részér is sikerre vitte, a hivatalos bejelentés ellenére mégsem készítheti el az "akciófigura-adaptáció" folytatását, a stúdió másik rendezőt keres.

A G.I. Joe: A Kobra árnyékát rendező Stephen Sommers most már biztos, hogy nem tér vissza a film második részét megrendezni, erről adott hírt a The Los Angeles Times. Az okokról nem lehet tudni semmit, de már kér éve, a film premierje idején, amikor bejelentették a folytatást, arról számoltak be a hírek, hogy a Paramount vezetői nem is akarják Sommerst a rendezői székben látni. (Éppen ezért voltak meglepőek azon pár hónapos hírek, melyek szerint Sommerst hivatalosan is a folytatás rendezőjeként jelentettek be.)


Tényleg gyenge lett a G.I. Joe: A Kobra árnyéka?
Nem, nem, nem. Jó kis film volt.
Hááát, inkább nagyon középszerű.
Brr. A gyenge nem kifejezés rá. Igen, az volt.
Stephen Sommers persze nem marad munka nélkül, hiszen jelenleg a Tarzan egy modernizált verzióján dolgozik. A Paramount pedig nekilátott megkeresni a G.I. Joe 2 rendezőjét, akivel 2012-re elkészíthetik a filmet, melynek szkriptjét a Zombielandes Rhett Reese - Paul Wernick duó már több mint egy éve megírt. (A G.I. Joe: A Kobra árnyéka bár gyengén sikerült, nem volt sikertelen, hiszen Amerikában és Amerikán kívül is nagyjából 150 millió dollár bevételt hozott.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások