Készül a Halálos iramban 6

Készül a Halálos iramban 6

2011. január 15. 20:30, Szombat
Hasonlóan a Karib-tenger kalózai sorozathoz, a Halálos iramban készítői sem akarják megvárni, míg szériájuk aktuális epizódja bemutatásra kerül, s nekilátta a folytatás elkészítésének.

Alig fejeződött be a Halálos iramban ötödik részének, a Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five) című akciófilmnek a forgatása, Neal Moritz, producer a Collidernek megerősítette, hogy a sorozat hatodik epizódjának előkészületei már javában zajlanak. Persze a Halálos iramban 6 valószínűleg csak az ötödik rész sikere után kaphat zöld lámpát, de miután a széria negyedik epizódja az eddigiek közül a legsikeresebbnek bizonyult (és nem is kapott rossz kritikákat), valószínűleg a legújabb film is sokakat fog érdekelni.

"Vin Diesel és én rögtön tudtuk, hogy miről fog szólni a hatodik film, már többször is beszéltünk róla. Mostantól fordul komolyra a helyzet, hiszen 4-5 hete ért véget az ötödik film forgatása, miután pihenésre volt szükségünk, de végre a következő filmre koncentrálhatunk." - mondta Moritz. A producer mindehhez azt is hozzátette, hogy Dwayne Johnson karakterére, Hobbs ügynökre a jövőben saját filmet, esetleg filmsorozatot terveznek építeni, bár egyelőre semmilyen forgatókönyv nem létezik még.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások