Meglepő kép a Másnaposok 2-ből

Meglepő kép a Másnaposok 2-ből

2011. január 17. 08:00, Hétfő
Már csak napok kérdése és láthatjuk a Másnaposok második részének első hivatalos előzetesét, de addig is egy újabb hivatalos fotóban mélyedhetünk el, s próbálhatjuk kitalálni, mi történt hőseinkkel.

Újabb promókép került fel a netre a Másnaposok második részéből, s ennek láttán bizony elkezdődhet a találgatás, hogy vajon mi történhetett Thaiföldön az első részben megkedvelt karakterekkel, vagy éppenséggel a farmerdzsekiben trónoló majommal. A Másnaposok 2 (The Hangover 2) ugyan még nem rendelkezik hazai premierdátummal, de szintre biztosra vehető, hogy az amerikai május 26-i bemutató környékén láthatjuk minden idők egyik legsikeresebb komédiájának folytatását.

Klikk ide!

A képen az előző rész sztárjai, Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms látható, s velük a film sikere is biztosított. Az egyetlen kérdés, hogy a legutóbb a Terhes társasággal jelentkező és világszinten 200 millió bevételt elérő Todd Phillips rendező legújabb próbálkozása, túlszárnyalja-e az első epizód 467 millió dolláros teljesítményét. (A hatalmas összegből 277 millió dollárt Amerika, 190 milliót pedig a világ többi része termelt meg.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások