A shotgunos hobóé a hónap mozifilmes plakátja?

A shotgunos hobóé a hónap mozifilmes plakátja?

2011. január 20. 13:40, Csütörtök
A valódi és az álelőzetest követően már plakátot is kapott a Hobo With a Shotgun, aminek épp ideje volt, hiszen a filmet nemsokára bemutatják az amerikai független filmes fesztiválon, a Sundance-en.

Január 21-én, az amerikai Sundance filmes fesztiválon már láthatják a "kiválasztottak" Jason Eisener filmjét, a Rutger Hauer főszereplésével forgatott Hobo With A Shotgunt. Mint arról már korábban beszámoltunk, a film alapját egy Grindhouse-pályázatra beadott álelőzetes szolgáltatja, ennek koncepcióját próbálták megvalósítani a készítők egy mozifilm keretein belül. (Az álelőzetest itt lehet megnézni, a mellékelt előzetes pedig a mozifilmé.)


A nagyon erőszakos trashfilm minden bizonnyal itthon elkerüli a multiplexeket, de DVD-n szinte biztos, hogy meg fog jelenni. A nagy kérdés, hogy a Korhatár Bizottság a filmben alkalmazott erőszakot mennyire fogja öncélúnak ítélni, hiszen ettől függ, hogy 18-as karika kerül a DVD borítójára, vagy egy X, mely azt hivatott jelezni, hogy senkinek sem ajánlják a filmet.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások