Máris lelőtték a Mátrixos pletykákat

Máris lelőtték a Mátrixos pletykákat

2011. január 24. 21:20, Hétfő
Úgy tűnik, hogy mégsem lesz egy ideig Mátrix 4 és 5, s nem azért, mert Keanu Reeves füllentett volna, hanem mert jelen állás szerint nem is tartott olyan előadást, melyen e tervekről beszámolhatott volna.

Úgy tűnik, hogy az Ain't It Cool News kis időn belül másodjára szaladt bele a késbe, ugyanis a Screenrant információi szerint a Keanu Reeves londoni előadásáról és annak tartalmáról szóló hírek fals információn alapultak. A honlapnak ugyanis a London International School of Performing Arts egyik vezetője cáfolta azt, hogy nálunk Reeves előadást tartott volna. (Az Ain't It Cool News információit egy megbízható forrásra alapozva közölte.)

Ettől még persze valahol, valakik, valószínűleg a Wachowski-testvérek még tervezgethetik Neo új kalandjait, azonban ennek immáron sokkal kisebb az esélye. A rendezőpáros egyébként is eléggé el van foglalva jelenleg, hiszen jelenleg a Cobalt Neural 9 című meleg romantikával átitatott háborús drámát készítik, mely egy amerikai és egy iraki katona homoszexuális kapcsolatát mutatná be az érdeklődő közönségnek.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások