Így fog kezdődni a Jégkorszak készítőinek legújabb agymenése

Így fog kezdődni a Jégkorszak készítőinek legújabb agymenése

2011. január 29. 12:00, Szombat
Új Jégkorszak-mozifilm csak jövőre kerül bemutatásra, de a sorozat készítői idén is jelentkeznek egy animációval, mégpedig a Rióval, melynek az első két perce már ki is került a netre.

Amerikában április 15-én, idehaza pedig április 21-n kerül bemutatásra a Rio című animációs film - természetesen 3D-ben (Real D 3D-ben és Digital 3D-ben). A filmet a Jégkorszak készítői jegyzik, az eredeti szinkronhangok között pedig ott lesz Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, George Lopez, Tracy Morgan, Jemaine Clement, Leslie Mann, will.i.am és Jamie Foxx.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=us&brand=msn%20video&from=sp&vid=390a5af2-fac2-4e20-8b6e-4cc518d71596&src=FLCP:sharebar:embed" target="_new" title="'Rio' Exclusive: Film's First Two Minutes" rel="nofollow">Video: 'Rio' Exclusive: Film's First Two Minutes</a>

A Rio Rio de Janeiróban fog játszódni és Brazília esőerdeiben, a főhős pedig Blu lesz, a ritka arapapagáj, aki azt hiszi, hogy ő az utolsó egyed a fajtájából. Amikor rájön, hogy ez nincs így, elindul minnesotai kalitkájából, hogy felkeresse párját. Persze, ahogy az lenni szokott a felettébb furcsa páros (Blu nem igazán repül ügyesen és háziasított, Jewel vele ellentétben igazi, független állat) kisvártatva életük nagy kalandját fogja átélni - mindezt rengeteg latin zene és dal kíséretében.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások