Futurisztikus Call of Duty-n dolgozik a Treyarch?

Futurisztikus Call of Duty-n dolgozik a Treyarch?

2011. február 7. 13:37, Hétfő
Talán nem meglepő, hogy a folyamatosan médiatörténelmet író Call of Duty sorozatot egy percre sem hagyja nyugodni az Activision

A kiadó folyamatosan próbálja - a jelek szerint sikerrel - fenntartani az érdeklődést a sorozat iránt és miközben milliók szidják például a legújabb, Black Ops nevet kapott részt mégis gigantikus eladásokat produkáltak vele. Korábban már halhattunk arról, hogy a sorozat folytatja a történeti előrehaladást és a II. világháború és a jelenkor után a széria eljut a jövőbe is. Régebben azt hittük, hogy ezt majd a hetedik rész teszi meg, de úgy tűnik, hogy a kilencedik epizódig várnunk kell rá.



"Szerintem nagyon különleges lenne egy ilyen cím" - állítja David Vonderhaar, a Treyarch direktora. "De természetesen sokkal bonyolultabb ez annál, mint hogy bejelentjük, hogy 'Hé, én és a Treyarch egy jövőben játszódó FPS-t készítünk'. Még nem jelentettünk be új Call of Duty címet, de személy szerint úgy vélem, hogy fantasztikus lenne egy nem túl távoli jövőben játszódó részt elkészíteni. Nem a sugárfegyveres távoli jövőben!"

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások