Megvan, melyik lesz Stallone új filmje

Megvan, melyik lesz Stallone új filmje

2011. február 6. 23:30, Vasárnap
Sylvester Stallone választott, egy akciókrimi főszereplője lesz legközelebb, melyben már nem magát fogja rendezni. Ezúttal, egy fiatal nyomozó személyében még társat is kap maga mellé.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Sylvester Stallone lesz az IM Global és az EMJAG Productions új filmjének, a Headshot-nak a főszereplője. Az egykori akciósztár új filmjében egy New Orleansi bérgyilkost alakíthat, aki összeáll egy fiatal New Yorki zsaruval egy nagy volumenű ügyben történő nyomozás kapcsán, melyben a szálak a New Orleansi sikátorokból a washingtoni legfelsőbb körökig vezetnek el.

A filmet az a Wayne Kramer fogja rendezni, akinek legutóbbi filmje a közepes Crossing Over volt, de előtte a Halálos hajszával az évtized egyik legjobb akciófilmjét készítette el, korábbi munkái között pedig ott volt az Egy gyilkos agya (íróként) és az ugyancsak remek A szerencseforgató (ismét csak rendezőként). Elmondása szerint "a valószínűtlen duót két kegyetlen gyilkosság hozza össze, s mindent hajlandóak feláldozni a bosszú érdekében." A forgatás májusban kezdődhet Louisiana államban és New Yorkban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások