Újrakezdődnek Spyro kalandjai

Újrakezdődnek Spyro kalandjai

2011. február 14. 11:15, Hétfő
Az Activision a múlt héten tartott sajtótájékoztatóján a bevételi adatok és a 2011-es felhozatal mellett azt is elárulta, hogy hamarosan egy új játékot is bejelentenek.

Természetesen azonnal megindultak a találgatások, de a kiadó a tegnapi nap folyamán lerántotta a leplet a címről. Ez pedig nem más, mint a Spyro, the Dragoon új része, mellyel tulajdonképpen újrakezdik a sorozatot. Ráadásul címet is változtattak a készítők, így mostantól Skylanders: Spyro’s Adventure címmel keressük a programot.



A játék azonban alapvető változtatásokon esett át. A programhoz ugyanis lehet majd vásárolni különböző figurákat, melyeket a PS3-as The Eye of Judgementhez hasonlóan be lehet olvastatni a programba és attól fogva azt a karaktert irányítjuk. Minden egyes figura más és más képességekkel rendelkezik és lehetőség lesz ko-op akciózásra is.

A Skylanders: Spyro’s Adventure 70 dollárba kerül majd. Ebben benne lesz három figura, a játék, egy "szkenner" és egy pakli kártya. Megjelenési dátum és célplatform még nincs bejelentve.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások