Megvan a Pókember reboot hivatalos címe

Megvan a Pókember reboot hivatalos címe

2011. február 15. 07:07, Kedd
A Sony nagyjából másfél évvel a Pókember rebootjának az amerikai premierje előtt bejelentette a film hivatalos címét, ami cseppet sem okozott meglepetést a képregényeket ismerőknek.

A Columbia Pictures pár órája bejelentette, hogy a következő Pókember-mozifilm címe The Amazing Spider-Man lesz, azaz, ha a hazai képregényeket vesszük alapul, akkor "A csodálatos pókember". A bejelentéssel egy időben a stúdió egy teljes alakos, jelmezes képet is nyilvánosságra hozott a címszereplőt alakító Andrew Garfieldről.


A The Amazing Spider-Man forgatása már egy ideje elkezdődött és Marc Webb, a szenzációs 500 nap nyár rendezője az egészet 3D-ben forgatja a 2012. július 3-i amerikai premierre. (Várhatóan mi is nagyjából ekkortól láthatjuk a jövő év egyik leginkább várt mozifilmjét.) Mind arról már beszámoltunk korábban, a Peter Parkert alakító Andrew Garfield mellett Emma Stone lesz Gwen Stacy, s fontosabb szerepekben még feltűnik Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások