Megérkezett a Föld inváziója - Csata: Los Angeles magyar plakátja

Megérkezett a Föld inváziója - Csata: Los Angeles magyar plakátja

2011. február 17. 23:00, Csütörtök
Most már nyugodtan mérget vehetünk arra, ami az év elején még egyáltalán nem tűnt biztosnak, miszerint nagyjából a világpremierrel egy időben láthatjuk A Föld inváziója - Csata: Los Angeles című inváziós scifit.

Idehaza március 17-én mutatja be az Intercom magyar szinkronnal A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) című scifit, azaz alig egy héttel az amerikai premiert követően mi is láthatjuk a tavasz egyik legjobban várt scifijét. A filmet az a Jonathan Liebesman rendezte, aki korábban A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet-tel, valamint a The Killing Room-mal vétette észre magát, s legközelebb a Titánok harca második részén fog dolgozni.

Azt még nem tudni, hogy A Föld inváziója - Csata: Los Angeles mennyire fog a karakterekről szólni, mekkora feladatot fog a főbb szerepekben feltűnő színészekre róni, azonban feltétlenül jó hír, hogy Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez és Bridget Moynahan személyében jól csengő neveket sikerült összeszedni a Christopher Bertolini (A tábornok lánya) történetéből készült produkcióhoz.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások