Magyarország továbbra is imádja a Való Világ 4-et

Magyarország továbbra is imádja a Való Világ 4-et

2011. február 28. 20:10, Hétfő
Itthon továbbra is tarol a VV4, mely minden estét megnyert a hónapban a nézettségi versenyben. A TV2 egyelőre keresi azt a csodafegyvert, melyet bevethetnek az RTL Klub közönségkedvenc műsora ellen.

A Való Világ népszerűsége februárban is töretlen volt. Az RTL Klub napi valóságshow-ja egy pillanatra nem engedte ki a kezéből a vezetést, a minden nap jelentkező műsor továbbra is folyamatosan veri a konkurenciáját. A szombati párbaj például az AGB mérései szerint 38 ezer néző híján kétmillió honfitársunkat érdekelte, de a vasárnapi epizód 1,82 millió nézője is tiszteletreméltónak számít.


A hétköznapi adások már nem ennyire nézettek, de a TV2 visszatérő játékának, A 40 milliós játszmának sem adtak sok esélyt. Míg a vetélkedőt átlagosan 1,05 millióan követték figyelemmel, addig a VV4 nagyjából 1,7 millió körül forgott, s ezzel az esetek zömében a Fókuszt és a Barátok köztöt is maga mögé utasította. A VV4 hatalmas népszerűségét az is jelezheti, hogy a műsor SG-s fórumtopikja alig pár hónap alatt az egyik legnépszerűbb topik lett a TV/mozi szekcióban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások