Itt a Tron-tévésorozat első előzetese

Itt a Tron-tévésorozat első előzetese

2011. március 4. 08:10, Péntek
Bár még majd 500-at kell aludnunk, hogy láthassuk a Tron és a Tron: Örökség között hídként átívelő tévésorozatot, a Tron: Uprising-ot, az első előzetes alapján már most eldönthetjük, hogy érdemes-e várni rá.

Megérkezett a Tron: Uprising első előzetese, mely a Disney kisfiúknak készített csatornáján, a Disney XD-n kerülhet adásba 2012 nyarán. A Tron: Örökség előzményeit taglaló széria szinkronizálására olyan színészeket sikerült megnyernie a filmesekkel együtt dolgozó készítőknek, mint Elijah Wood, Emmanuelle Chriqui, Mandy Moore, Paul Reubens, Nate Corddry, Lance Henriksen, és Tron szerepében ismét Bruce Boxleitnert hallhatjuk.


Akinek pedig nincs türelme kivárni a premierig hátralévő másfél évet, az azzal vigasztalódhat, hogy egy pár perces epizódokból álló Tron-sorozat már ősszel látható lesz, ugyancsak a Disney XD csatornán. Az esetleges filmes folytatással kapcsolatban egyelőre az a hír, hogy nincs hír, még nem tudni, hogy a Disney befizet-e egy folytatásra - minden bizonnyal sok függ a DVD-eladásoktól. A 170 millió dollárba kerülő Tron: Örökség mindenesetre az amerikai mozikban 171 millió bevételt termelt, a világ többi észén pedig további 223,5 milliót.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások