Besülni látszik a jelen egyik ifjú mozisztárja

Besülni látszik a jelen egyik ifjú mozisztárja

2011. március 6. 20:30, Vasárnap
Úgy tűnik, hogy nem Alex Pettyfer lesz a következő Shia LaBeouf, hiszen pár hét alatt második filmje múlta alul az elvárásokat. Most már Taylor Lautneren a sor, hogy bizonyítsa, Hollywood tudja, mi kell a tinilányoknak.

A jelen két legkeresettebb filmsztárja Alex Pettyfer és Taylor Lautner. Sokan minden bizonnyal csak pislognak a nevek hallatán, hiszen nem sok főszerepet tudhatnak magukénak, de ez az elkövetkező másfél évben változni fog, hiszen mindketten több 2011-es és 2012-es alkotás abszolút főszereplőjének számítanak. (Pettyfer nemrég 10 millió dollárt kért egy leendő szerepért úgy, hogy akkor még nem lehetett tudni, hogy a fiatal lányok beindulnak-e rá.)


Mára már kiderült, hogy Alex Pettyfer nem fogja megváltani a világot. A Negyedik című scifije csalódást okozva, az elvárásokat alulmúlva csak 19 millió dolláros nyitóhétvégét produkált Amerikában, új filmjének, A szép szörnyetegnek (Beastly) hétvégi bevételei pedig épphogy átlépték a 10 millió dollárt, amivel az a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi amerikai toplistán. A Szépség és a Szörnyeteg történetén alapuló film persze nem lesz anyagi bukás, hiszen a 12-14 éves lányokat célba vevő alkotás mindössze 17 millió dollárból készült.

Alex Pettyfer idei harmadik fontosabb szerepe az év második felében várható, a Now című scifi-thrillerben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások