Gagyi új plakátokkal reklámozzák az X-Men: First Class-t

Gagyi új plakátokkal reklámozzák az X-Men: First Class-t

2011. március 9. 21:10, Szerda
Újabb plakátok érkeztek az X-Men: First Class című képregényfilmhez, azonban továbbra is csak a két főszereplőre koncentrál a kampány, az ütős mutánsos csoportképeket egyelőre későbbre tartogatják a marketingesek.

Az X-Men-rajongók közül páran már az előző plakátok láttán is csóválták a fejüket, de a mostaniak létezését sokan végképp nem értik. A koncepció ugyanis nem nagyon érhető tetten rajtuk, hacsak annyi nem, hogy kiemelik a két főszereplőt, s próbálják ismét tudatosítani a közönségben, hogy az X-Men: First Class Charles Xavier (James McAvoy) és Erik Lehnsherr (Michael Fassbender). fiatalkori éveinek krónikája lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

Egyelőre azonban a többi mutáns nem szerepel a plakátképeken, pedig Matthew Vaughn filmjében egy-két nagy hiányzótól eltekintve nagyon sokan fel fognak tűnni - csak egy rövid névsorolvasás: Rejtély, Bestia, Darwin, Vészmadár, Plazma, Emma Frost. A film amerikai premierje június harmadikán lesz megtartva és jó hír lehet, hogy mi is láthatjuk ebben a hónapban a filmet, az azonban még nem biztos, hogy világpremierrel is megajándékoz minket az Intercom.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások