Varázslók pusztítják el a nácikat és Hitlert

Varázslók pusztítják el a nácikat és Hitlert

2011. március 11. 08:40, Péntek
Érdekes háborús történetből próbál meg sorozatot készíteni az HBO. A Hobgoblin főszereplőinek célpontja nem más, mint Hitler és a nácik, eszközeik azonban felettébb szokatlanok.

Michael Chabon, népszerű regényíró, aki olyan könyvek szerzőjének vallhatja magát, mint a The Adventures of Kavalier and Clay, valamint a The Yiddish Policeman's Union, s akinek a Rejtélyes nyár, valamint a Wonder boys - Pokoli hétvége című regényeiből film is készült, ezúttal a tévésorozatok irányába kezdett kacsintgatni. A célpont pedig nem más, mint az HBO, projektjének címe pedig: Hobgoblin.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a csatorna élénken érdeklődik Chabon sorozatötlete iránt, s felkérték az írót, hogy feleségével, Ayelet Waldmannel készítsék el annak pilotját forgatókönyv formában. A Hobgoblin történetéről nem lehet sokat tudni, azonban az alapfelállás mindenképp érdekesnek tűnik, hiszen a sorozat a II. világháborúban játszódna, főhősei pedig olyan varázslók, bűvészek, illuzionisták, valamint szélhámosok lennének, akik Hitler és a nácik ellen vonulnak, miközben természetesen képességeiket használják.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások