Nem lesz multi a Saints Row: The Thirdben

Nem lesz multi a Saints Row: The Thirdben

2011. március 12. 08:48, Szombat
Pár napja érkeztek friss infók a Saints Row: The Third címet kapott harmadik részből, de a THQ máris újabb érdekességekkel szolgált.

Először is megjelent az első kép a játékból, melyen épp a Luchadores csapatát láthatjuk teljes felszerelésben. A banda leginkább kábítószerek terjesztésével foglalkozik és leginkább a közelharci fegyvereket részesítik előnyben. A másik érdekesség pedig, hogy a Volition szerint a játék nem tartalmazza majd a megszokott multis módokat.



Ennek oka egyszerű: a fejlesztő saját felmérése szerint a játékosokat nem nagyon érdekelték ezek a lehetőségek. Az eddig megjelent két Saints Row játékban is volt multiplayer, de ezek nem voltak túl népszerűek. A rajongók a megszokott Deathmatch és Capture the Flag típusú lehetőségek helyett a ko-op módot látnák szívesen és ezt meg is kapják a harmadik részben.

"Minden egyes küldetés játszható lesz ko-op módban" - állítja a Volition stábja. "A társunk bármikor be- illetve kiszállhat az akcióból." A Saints Row: The Third még az idén megjelenik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások