Az első képek az Underworld 4-ből

Az első képek az Underworld 4-ből

2011. március 12. 10:30, Szombat
Már jó ideje forog az Underworld negyedik része Kanadában, s végre képeket is lehet látni a munkálatokról, többek között Kate Beckinsale-ről, valamint a magasban dolgozó dublőréről.

Jelenleg is folyik az Underworld negyedik részének a forgatása Vancouverben, de csak most kerültek először nyilvánosságra a munkálatok során készített fotók - köszönhetően a Vancouver is Awesome-nak. Az Underworld: New Dawn (Underworld: Új hajnal) címre hallgató folytatásfilmben ismét csak Kate Beckinsale lesz a főszereplő, azonban a képekből kiderül, hogy az épület falain nem ő dolgozott a testhezálló jelmezben, hanem az egyik dublőrje. (A felvételek a Simon Fraser egyetemi könyvtár épületénél készültek, mely valószínűleg az Antigen épületét fogja "megszemélyesíteni".)

Klikk ide! Klikk ide!

A tervek szerint a Mans Marlind és Bjorn Stein által rendezendő Underworld: New Dawn Amerikában január 20-án kerül mozikba Amerikában, a magyar premierről egyelőre nincs hír, de a 3. rész korai bemutatójából ítélve ezúttal sem kell sokat várnunk rá. A többi képet a fényképeket készítő Susan Gittins Flickr-jén lehet megtekinteni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások