Jövőre jön a Dungeons and Dragons 4

Jövőre jön a Dungeons and Dragons 4

2011. március 22. 17:40, Kedd
Itthon Sárkányok háborúja címmel mutatták be a 2000-ben készül, akkor nagy várakozással bíró fantasy filmet, a Dungeons & Dragons-t. Az egykoron moziba készült film negyedik részének már csak a tévé jutott.

A Syfy kihirdette, hogy idén milyen saját gyártású produkciókat tervez bemutatni szombati lényfilmes és katasztrófafilmes blokkjában. Az egyik legjobban csengő név minden bizonnyal a Dungeons and Dragons negyedik része lesz, melyet a tervek szerint 2012. szeptemberében tűz műsorára az amerikai csatorna. (Egyelőre még a Bulgáriában forgatott harmadik epizód, a Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness sem került még bemutatásra.)

A fantasy film mellett a Syfy Nagylábról készít egy tévéfilmet, mellette Shannen Doherty főszereplésével Juliskáról, Gretl címmel, amiben Jancsi (Hansel) a boszorkányvadász próbálja megbosszulni testvére (feltételezett) halálát, de elkészül a zombiapokalipszisről szóló Zombie Apocalypse is. A katasztrófafilmek rajongói minden bizonnyal leginkább a Snowmageddon december premierjét fogják várni, melyben egy misztikus hógömb megrázása okoz csúnya dolgokat a Földön.

Az említett produkciók mellett még elkészül a gonosz koboldos St. Patrick's Day Leprechaun, valamint a Red Faction videójáték alapján a Red Faction: Origins Robert Patrick főszereplésével.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások