Jason Statham sokadjára is isteneset hasalt

Jason Statham sokadjára is isteneset hasalt

2011. április 11. 16:40, Hétfő
Jason Stathatm Charles Bronson-feldolgozása Amerikában közepesen szerepelt, itthon, mint a legtöbb európai országban azonban csúnyán megbukott, hiszen hétvégén alig hatezren váltottak rá jegyet.

Jason Statham minden elismerést megérdemel, hiszen futószalagon szállítja egyszemélyes akciófilmjeit, melyek mindegyike anyagi szempontból közepesen gyengén szerepel a mozikban. Idén eddig A mestergyilkos (The Mechanic) című akciófilm-feldolgozást láthattuk tőle, de nemsokára bemutatásra kerül tőle a Blitz is, mely Amerikában, a 13-hoz hasonlóan csak DVD-n kerül bemutatásra.


A 40 millió dolláros költségvetésű A mestergyilkos Amerikában igazolta az elvárásokat és 29 millió dollár bevételt hozott, az elvárásoknak megfelelően közepesen szerepelt, azonban itthon a Fórum Hungary által 12 kópián bemutatott alkotás megbukott bemutatója hétvégéjén. Az első napokon ugyanis mindössze 6 103-an váltottak rá jegyet, s ezzel a hétvégi országos toplistán mindössze az ötödik helyre volt jó. A nagyfokú érdektelenségnek köszönhetően lehet, hogy Statham filmjei idehaza is inkább a videótékák polcaira fognak kerülni elsődlegesen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások