Itt az új Majmok bolygója-mozifilm első előzetese

Itt az új Majmok bolygója-mozifilm első előzetese

2011. április 14. 16:30, Csütörtök
Már csak pár hónap és láthatjuk az új Majmok bolygója-mozifilmet. Kérdés, hogy a nagy nyári durranásnak szánt produkció hány embert fog érdekelni, ugyanis sokak szerint elkerülhetetlen a bukása.

A 20th Century Fox a neten is elérhetővé tett a legújabb Majmok bolygója-mozifilm, a Rise of the Planet of the Apes első, kedvcsináló előzetesét. Az Amerikában augusztus 5-én mozikba kerülő filmről egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikor lesz látható, azt viszont már most el lehet mondani a közönséget megnyugtatandó, hogy nem folytatásról vagy feldolgozásról lesz szó, hanem előzményfilmről. Aki pedig ismeri a Majmok bolygóját, az tudja, hogy a történet előzmények után kiált.


A Rupert Wyatt által rendezett film főszereplője James Franco lesz, mellett még Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton és David Oyelowo fog feltűnni fontosabb szerepben, no meg a Gollamot is alakító Andy Serkis, aki ezúttal Caesar bundájába fog belebújni. (Abba a bundába, mely lehet, hogy csak virtuális lesz, ugyanis, ahogy azt az előzetesben is kiemelik, a Gyűrűk urán és az Avataron dolgozó Weta készítette a film különleges vizuális effektusait, s az előző részekkel ellentétben a mostani tele lesz számítógép segítségével készített majmokkal.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások