Megkapta plakátját az év legpörgősebb akciófilmje

Megkapta plakátját az év legpörgősebb akciófilmje

2011. április 15. 20:40, Péntek
2008-ban a Paramountnak bejött a húzása, sikerült egy akciófilmet (Sasszem) teljes egészében az akkori kedvence, Shia LaBeoufra építeni. Idén a Lionsgate próbálkozik meg ezzel. Az alany Taylor Lautner.

Alig jött ki Taylor Lautner akciómozijának, az Abduction-nek az első előzetese (itt nézhető meg), már a film plakátját is megnézhetjük, mely nem hagy kétséget afelől, hogy a viszonylag korán megkezdett kampányt egy az egyben a főszereplőre építik. A 19 éves színészt, akit az Alkonyat-filmeken kívül az elmúlt években mindössze a Tucatjával olcsóbb 2-ben és a Valentin napban láthattunk, a plakát tanúsága szerint legközelebb szeptember 23-ától csodálhatjuk meg a mozik vásznain.

Persze a szeptember 23-i dátum az amerikai premierre vonatkozik, azt még nem tudni, hogy Magyarországon mikor lesz látható az Abduction, melyet az a John Singleton rendezett, akinek eddig ritkán kellett csalódni a filmjeiben. S bár Lautner neve nem biztos, hogy meg fogja győzni az akciófilmek rajongóit, abban biztosak lehetünk, hogy idén nem sok pörgősebb hollywoodi produkciót láthatunk.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások