Országos kedvenc az RTL Klub valóságshow-ja

Országos kedvenc az RTL Klub valóságshow-ja

2011. április 18. 15:10, Hétfő
Az RTL Klub ismét nem kegyelmezett szombat este a TV2-nek, hiszen a Csillag születik, bár színvonalában messze elmarad az előző évadoktól, nézőszámban még meg is haladja azokat.

Magyarország egyik legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató valóságshow-ja, a Csillag születik harmadik szezonjának múlt szombati adása is kiemelkedően magas nézettséget produkált, az éppen tévét néző 18-49-es korosztály csaknem fele (49% - 1 003 131 fő) választotta a műsort, míg a teljes lakosság körében 2,3 milliós nézettséget produkált a reality. Többek között ennek is köszönhetően 25,3 százalékpontos különbség volt szombat este az RTL Klub és a TV2 között, előbbi javára.

A Csillag születik-en kívül remek nézettséget produkált a Barátok közt is, amelynek múlt keddi adása 38,6 százalékos közönségarányt ért el. Továbbra is a legnézettebb műsorok között van a Való Világ 4, aminek összes adása a nézettségi listák élbolyában található. Szintén a piacvezető csatornán volt a legnézettebb heti külföldi sorozat is, a Dr. Csont múlt hétfői adása 32,5 százalékos közönségarányt szállított.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások