A Halálos iramban 5 itthon lealázza a Thort

A Halálos iramban 5 itthon lealázza a Thort

2011. május 2. 21:50, Hétfő
Itthon nagyjából átlagosan kezdte meg mozis menetelését a Thor. Az első hétvégén 32 ezren nézték meg, mely teljesítménynél már volt is jobb az idén, s nyáron is akadni fog még jó pár.

Még be sem mutatták itthon a Halálos iramban: Ötödik sebességet, de már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mint oly sok országban, Vin Diesel nálunk is le fogja pipálni a Marvel új képregényes szuperhősét, Thort. Persze ez nem csoda, hiszen csütörtöktől egy sikeres sorozat sokadik epizódját láthatjuk, a múlt héten bemutatkozó Thor pedig a nálunk közel sem népszerű képregényes műfajt képviseli.


Tehát a Thor Magyarországon, ahogy az várható volt, nem váltott ki különösebb hisztériát. Az országszerte 49 moziban vetített filmet a csütörtöki premiertől vasárnap estig 32 537-en nézték meg, s ezzel a szuperhős egy hajszállal megelőzte a Riót, s elfoglalta a toplista első helyét. A Thor ezzel a teljesítménnyel ugyan megelőzte a nem sokkal 30 ezer néző fölött bemutatkozó A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-t, azonban alulmaradt az olyan filmek kezdésével szemben, mint a Kelékfeleség, a Rio vagy a Maci Laci.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások