Megszületett minden idők legnagyobb 3D-s bukása

Megszületett minden idők legnagyobb 3D-s bukása

2011. május 2. 18:40, Hétfő
3D ide vagy oda, úgy tűnik, hogy a Pirosszka folytatását nem moziban kellett volna bemutatni, a bukás mellett az is utal a film DVD-s kvalitásaira, hogy némely főszereplő hangját is le kellett cserélni.

Nem sokáig birtokolhatta a Gulliver utazásai a legkisebb érdeklődést kiváltó 3D-s film címét, hiszen Amerikában pénteken bemutatkozott a +int Pirosszka!: Ellenrossz a rossz ellen (Hoodwinked Too!: Hood vs. Evil), s ezt totális kudarc kíséretében tette. A viszonylag olcsó, csak 30 millió dollárba kerülő filmet 2505 moziban kezdték el vetíteni, s ezek csak 4,1 millió dollár bevételre tettek szert péntektől vasárnapig, ami mindössze a hétvégi toplista hatodik helyére volt elegendő - no meg a minden idők legrosszabb 3D-s startja címének megszerzésére.


Nálunk eredetileg még tavasz végén, nyár elején került volna bemutatásra a második Pirosszka, azonban a Fórum Hungary elhalasztotta a premiert szeptember nyolcadikára. Bár elnézve az animációs film amerikai teljesítményét, azon sem fogunk meglepődni, ha szép csendben lekerül a tervezett hazai bemutatók listájáról.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások