Nem lesz Split/Second 2

Nem lesz Split/Second 2

2011. május 5. 15:00, Csütörtök
A Split/Second egy nagyon hangulatos árkád autóverseny volt, ahol tulajdonképpen a mértéktelen romboláson volt a hangsúly.

Sajnos azonban a program szinte egyszerre jelent meg a hasonló stílusú Blurrel és így a két verseny kiütötte egymást a nyeregből. Ez ugyanis megosztotta a rajongókat és végül mindkét autós játék gyengén muzsikált a kasszáknál. Egy ideig lehetett még arról hallani, hogy ennek ellenére a kiadási feladatokat ellátó Disney újabb esélyt ad a Split/Second fejlesztőinek, de ma ez remény is elhalt.



A Disney ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy közel 100 főt bocsát el a Black Rock Studios berkeiből, akik így szinte teljesen meg is szűnnek. Ez már a második csapat, mely az egeres cég logója alatt leheli ki a lelkét (az első a Propaganda Games volt). A hírre a fejlesztők is reagáltak és elárulták, hogy a "Split/Second 2 fejlesztése már elkezdődött az első rész megjelenése után, de tavaly decemberben a kiadó úgy látta, hogy a program nem illik az elképzeléseibe és leállította a munkálatokat."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások