Egyre több a Trónok harca-rajongó

Egyre több a Trónok harca-rajongó

2011. május 8. 13:34, Vasárnap
Még mindig nem nézik túl sokan Amerikában a Trónok harcát, de az biztató, hogy a harmadik részt többen látták, mint az előző kettőt, így a széria nemsokára a csatorna legnézettebb produkciói közé kerülhet.

Pár éve ugyancsak irodalmi alapokra építkezve indult el A hős legendája (Legend of The Seeker) című fantasysorozat, amely azonban nem nagyon tudott összegyűjteni akkora közönséget, hogy hosszabb távon is számolni lehessen vele. Az eleinte 3,5 milliós közönség idővel 2-2,5 milliósra apadt, s emiatt, valamint pár kábeltévés társaság közötti egyet nem értés okán, végül nem folytatódott a második évad fináléját követően.


A Game of Thrones, azaz a Trónok harca ugyan még nem rendelkezik ennyi nézővel, de ez csak annak köszönhető, hogy az HBO sorozatáról van szó, azaz csak előfizetők láthatják - ellentétben az egész ország területén elérhető A hős legendájával. Azonban lehet, hogy nemsokára arról számolhatunk be, hogy a Trónok harca lepipálta műfajelődjét, hiszen a 2,2 milliós nézőszámot produkáló első és második epizód után a harmadikat már 2,4 millióan látták. Márpedig a növekvő tendencia mindig jót jelent egy tévés széria esetében.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások