Véres plakátot kapott az új Conan

Véres plakátot kapott az új Conan

2011. május 11. 18:10, Szerda
A Conan, a barbár eddigi előzetesei sem vicceltek, s a plakát grafikusai sem fogták vissza magukat. Az eddigi képek alapján úgy tűnik, hogy a film rá fog szolgálni az R-es korhatár-besorolásra.

Pár napja írtuk meg, hogy a Conan megkapta a szóbajövők közül a legszigorúbb korhatár-besorolást, az R-eset, aminél szigorúbbat csak a pornográf alkotások szoktak kapni Amerikában, s a nemrég megjelent plakát is arra utal, hogy az alkotók nem fogják vissza magukat testnedvek tekintetében, fröccsenni fog minden, amit elvárnak a rajongók.

A Conan, a barbár (Conan The Barbarian) tavaly nyáron készült el Bulgáriában A Baywatch: Hawaii szépfiújával, Jason Momoával a főszerepben. Marcus Nispel, a rendező már eleve úgy forgatta a filmet, hogy tisztában volt azzal, hogy a Lionsgate stúdió 3D-ssé fogja konvertálni, így a néző szabadon választhat, hogy milyen verzióban akarja majd megtekinteni a mozikban. Az amerikaiaknak már csak augusztus 19-ig kell várniuk az új Conan premierjéig, nálunk azonban még mindig nem tudni, hogy nyáron vagy csak ősszel kerül bemutatásra a kalandfilm.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások