2013 legvárósabb filmje a Dinoszauruszok az Űrlények ellen lesz?

2013 legvárósabb filmje a Dinoszauruszok az Űrlények ellen lesz?

2011. május 11. 08:00, Szerda
A Sötét zsaruk harmadik részének rendezője egy meglehetősen rendhagyó projektet kíván megvalósítani legközelebbi filmjeként, melyben a főhősök nem emberek, hanem dinoszauruszok lennének.

A Deadline értesülései szerint a jelenleg a Men in Black 3-at rendező Barry Sonnenfeld következő filmjében is az idegen létformákat fogja tanulmányozni, hiszen az minden bizonnyal a Dinosaurs Versus Aliens lesz, azaz a Dinoszauruszok az idegen lények ellen.


Bár a cím gyanús, de ezúttal nem valami gagyi lényfilmre kell gondolni, hiszen az elismert képregényíró, Grant Morrison még meg nem jelent művéből fog készülni - Morrison Sonnenfelddel együtt dolgozik a film szkriptjén. A történet szerint idegen lények szállják meg a Földet a prehisztorikus időkben, akikkel szemben dinoszauruszok veszik fel a küzdelmet. Azt nem tudni, hogy a közönség hogy fog reagálni arra, hogy a film főhősei nem emberek lesznek, azonban Morrison számára a téma nem újdonság, hiszen zseniális, 2005-ös képregényében, az ultraerőszakos WE3-ben egy macska, egy nyúl és kutya volt a főhős. (Ez utóbbiból egy ideje egyébként ugyancsak filmet terveznek.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások