Olyan jó lett a Transformers 3, hogy hamarabb mutatják be

Olyan jó lett a Transformers 3, hogy hamarabb mutatják be

2011. május 20. 17:45, Péntek
Amerikában péntek helyett, jó pár nemzetközi piacon pedig csütörtök helyett már szerdán meg lehet nézni a Transformers: Dark Of The Moon című Michael Bay-filmet, melyet 3D-ben forgattak.

A Deadline értesülései szerint a Paramount stúdió úgy döntött, hogy július elsejéről június huszonkilencedikére hozza előre a Transformers: Dark Of The Moon című scifi amerikai premierjét. Ez a lépés nem jelenti azt, hogy ne mesélhetnénk büszkén, hogy hamarabb láttuk a filmet Amerikánál, hiszen a hír szerint Kína és Japán kivételével a nemzetközi piacokon is szerdától lehet megtekinteni Michael Bay robotzúzdáját.

A lépés okát firtató Deadline-nak egy belsős azt mondta el, hogy a film korai tesztvetítéseinek, főleg a 3D-nek olyan jó a visszhangja, hogy a stúdió szeretné, ha mindenki értesülne arról, hogy a Transformers 3 legalább olyan jó, ha nem jobb, mint az első rész és sokkal jobb, mint a gyengén sikerült folytatás. Az már csak hab a tortán, hogy Amerikában június 24-e és július 15-e között más akciójellegű mozifilm nem kerül bemutatásra.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások