Ki lesz a Bosszú angyalai főgonosza?

Ki lesz a Bosszú angyalai főgonosza?

2011. május 28. 12:16, Szombat
Jelenleg Új Mexikóban forgatják A bosszú angyalai-mozifilmet, melyben Vasember, Hulk, Amerika kapitány és Thor veszi fel a küzdelmet a világ elpusztítására törő gonosztevőkkel.

Eddig szinte mindenhol az az értesülés tartotta magát, hogy a 2012-es, Marvel-képregényfilmben, A bosszú angyalaiban (The Avengers) a Thorból már megismert Loki lesz a főgonosz, azonban a Latino Review infói szerint nem Tom Hiddlestone karaktere lesz az egyetlen rosszfiú a történetben. (Eddig az volt a közvélekedése, hogy Loki, az Amerika Kapitány-film macguffinját, a kozmikus kockát szerzi meg és azzal hozza el a Földre a Skrullokat, hogy az idegen faj leigázza a bolygót, s ezzel párhuzamosan Hulkot is maga mellé állítja.)

Azonban, ha hinni lehet a Latino Review-nak, akkor Loki mellett Thanos is szerepelni fog A bosszú angyalaiban, valamint a kesztyűje, a drágakövekkel kirakott Végtelen kesztyű (Infinity Gauntlet). Aki szemfüles volt, az láthatta is a tárgyat a Thorban, de talán az sem volt véletlen, hogy egy replikáját tavaly, a San Diegóban rendezett Comic Con képregényes rendezvényes is kiállították.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások