Arculatváltás a legnézettebb hazai filmes csatornánál

Arculatváltás a legnézettebb hazai filmes csatornánál

2011. május 31. 23:00, Kedd
A pénteki esti főműsoridős sávban debütált a két filmcsatorna egységes, új arculata. A megújult új image mellett a Film+-on és Film+2-n továbbra is nemzetközi és hazai sikerfilmeket láthatnak majd a nézők.

A Film+ az IKO kábelcsoport legelső csatornájaként 2003-ban indult Magyarországon. Egy a férfiakra koncentráló, kifejezetten vásárolt tartalmon alapuló csatorna, ami 2011 áprilisában az egész napot vizsgálva, a kereskedelmileg fontos korcsoport körében a harmadik legnézettebb adó volt Magyarországon. A Film+2 pedig a családi filmcsatorna, ami inkább a női közönségre fókuszál, így elsősorban vígjátékok, romantikus- és kalandfilmek alkotják a műsorstruktúra gerincét.


Az arculati váltást követően a programkínálat változatlan marad, vagyis a nyári szezonban is a sikerfilmeké lesz a főszerep mindkét csatornán. A Film+ továbbra is inkább a Hollywood-i kasszasikereknek ad otthont, a Film+2 pedig egy igazi hungarikummal készül a nyárra. Hétről-hétre olyan magyar filmek kerülnek majd a képernyőre, mint a Valami Amerika, az Állítsátok meg Terézanyut vagy a Kontroll.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások