Még előrébb hozták a Transformers 3 premierjét

Még előrébb hozták a Transformers 3 premierjét

2011. június 18. 23:00, Szombat
Az eredetileg tervezett pénteki nap helyett már kedden bemutatkozik Amerikában a Transformers 3. Most már csak az a kérdés, hogy hihetünk a tesztközönségnek, amely szerint remek lett a film.

A Deadline információi szerint a Paramount stúdió már alig várja, hogy bemutathassa a Transformers 3-at, azaz a Transformers: Dark Of The Moon-t. Pár hete július elsejéről, péntekről június 29-re, szerdára hozták előre a film premierjét arra hivatkozva, hogy nagyon pozitív a tesztközönség véleménye róla, most pedig az derült ki, hogy már június 28-án, kedden is látható lesz a film, afféle exkluzív 3D-s és IMAX-előadások keretében, este 9 órától. (Az első premiereltolásra nálunk is reagált a forgalmazó, vagyis itthon is szerdától láthatjuk a filmet, kérdés, hogy mi lesz a keddi előadásokkal?)

A Paramount elvárásai szerint a Transformers 3 hat és egy negyed nap alatt, azaz amerikai hosszú hétvége végéig, július negyedikéig 150 millió dollár bevételt hozhat. Mindez azonban valószínűleg csak beetetés, hiszen egy 3D-s film esetében a 150 millió dollár sokkal hamarabb is meglehet - a Másnaposok 2-nek is csak hét nap kellett hozzá, de a második Tranformers, a Bukottak bosszúja öt nap alatt 200 millió dollár bevételre tett szert csak Amerikában, amihez nemzetközileg még 190 millió jött hozzá. Ez egyébként azt is jelenti, hogy a Transformers 2 a 836 milliós világbevétel majdnem felét a bemutatótól számított 5 nap alatt termelte.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások