Az első Rainbow Six képek

Az első Rainbow Six képek

2011. június 24. 16:37, Péntek
Megjelentek az első képek és az első információk a Ubisoft berkeiben készülő, de eddig hivatalosan be nem jelentett Rainbow Six játékból.

"A Rainbow Six sokkal inkább történetközpontú lesz, mint az eddigi Tom Clancy játékok voltak" - áll a magát megnevezni nem kívánó forrás közleményében. "A történet szerint egy belső, amerikai tagokból álló terrorista csoport szeretne támadást intézni hazája (egészen pontosan New York) ellen és az ő megállításuk lesz a játékos vezette kommandós csapat feladata. A csoportot azonban látszólag pár Wall Streeti mágnás és maga a kormány is mintha védené, így lesznek még meglepetések is."

Klikk ide! Klikk ide!

"A játék központi eleme lesz a morális rendszer, mely a kulcspillanatoknál kap döntő szerepet. Az itt meghozott döntéseink ugyanis komoly kihatással lesznek a későbbi történésekre. Ennek folyományaképpen a játék számos befejezéssel is bír majd. Van egy küldetés például, amikor egy ártatlan férfira tesznek fel bombát a terroristák és elindítják New York felé. Döntenünk kell: megöljük azt az embert vagy kockáztatjuk több ezer ember életét?"

Remélhetőleg ezek után hivatalos bejelentéssel is szolgál majd a kiadó.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások