Zúz a Mission: Impossible: Fantom protokoll előzetese

Zúz a Mission: Impossible: Fantom protokoll előzetese

2011. június 29. 23:30, Szerda
Megérkezett a Mission: Impossible - Fantom Protokoll első előzetese, mely minden porcikájában egy nyári, jó szórakozást nyújtó akciófilm látszatát kelti, azonban a premierjére télen fog sor kerülni.

A pár napja kiszivárgott francia kamerás verzió után a Paramount Pictures hivatalosan is bemutatta az új Mission: Impossible-film előzetesét. A Mission: Impossible - Fantom Protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol) címre hallgató film főszereplője (még) Tom Cruise lesz, mellette Jeremy Renner fog fontos szerepet betölteni a 4. M:I-moziban. Pár visszatérő szereplő (Ving Rhames, Simon Pegg) mellett még olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Paula Patton, Vladimir Mashkov, Michael Nyqvist, Josh Holloway, Lea Seydoux és Anil Kapoor.


A Bard Bird által rendezett filmet jelen állás szerint december 16-án mutatják be Amerikában (nálunk 15-én), de ez még változhat, ugyanis a Sherlock Holmes folytatását is erre a dátumra tervezik, s ilyen esetekben a gyávább stúdió általában be szokta adni a derekát és elköltözteti sikerre esélyes filmjét. A Mission: Impossible - Fantom Protokoll sokak örömére csak 2D-s verzióban lesz látható, azonban a hagyományos kópiák mellett elkészítenek belőle pár IMAX-kópiát is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások