Új műsorstruktúra az RTL Klubon

Új műsorstruktúra az RTL Klubon

2011. július 1. 21:10, Péntek
Az RTL Klub a nyár közepén indítja el nyári műsorstruktúráját. Hogy ez mennyire kísérleti jellegű, s meddig fog tartani, azt egyelőre nem lehet tudni, valószínűleg a nézettség határozza meg.

Az RTL Klub 2011. július 18-tól az új, nyári programstruktúrájára tér át. Hétfő délutánonként 14:50-től Mozimatiné várja a nézőket, olyan filmekkel, mint például a Svejk. Hétköznaponként 17 órától Remington Steele érkezik Pierce Brosnan főszereplésével, ezt követően új időpontban, 17:55-től lehet megnézni az Ezel című török filmsorozatot.

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy a Barátok közt szünetében az RTL Híradó fél órával később, azaz 19 órától jelentkezik, hosszabb időtartammal. Ezt követően így 19:45-kor jelentkezik majd a Fókusz című közszolgálati magazinműsor, utána pedig esténként keddtől-péntekig hollywoodi filmeket sugároz a csatorna.

A sorozatfüggők nyáron sem maradnak szórakozás nélkül. Július 18-tól hétfő esténként a Tim Roth főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz jelentkezik, kedden a Castle sorozat új részein és a Döglött akták különös esetein izgulhatnak a nézők. Péntekenként érkezik A főnök és Magyarországon eddig még nem vetített részekkel a Vámpírnaplók történetei folytatódnak. A saját gyártású műsorok közül pedig keddenként 23:20-tól továbbra is képernyőn lesz a XXI. Század az elmúlt évad legérdekesebb adásaival, de három részben Aczél György életútját elemző filmet is sugároz a csatorna a műsor keretében a nyáron.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások