Megérkezett 2011 leggázabb mozis előzetese

Megérkezett 2011 leggázabb mozis előzetese

2011. július 10. 22:10, Vasárnap
Adam Sandler novemberben női ruhában fogja sokkolni a mozizókat, hiszen a Jack and Jill című komédiában saját ikernővérét fogja alakítani. Partnerei Katie Holmes és Al Pacino lesznek.

Minden bizonnyal vannak jó páran, akik rajonganak az olyan filmekért, ahol egy férfi nőt játszik el, de az efféle megoldás ritkán sül el olyan jól, mint mondjuk John Travolta jelenléte a Hajlakkban. És itt nem Gagyi mamis, Tyler Perry-s vagy Norbitos, a "férfi beöltözik nőnek" megoldásra kell gondolni, hanem tényleg olyanra, amikor a rendező úgy gondolta, hogy a régkor színháza előtt tisztelegve férfival játszatja el a női szerepet.


A Jack and Jill Amerikában november 11-én kerül bemutatásra, a főszerepben pedig Adam Sandlert láthatjuk, akinek ezúttal az a Katie Holmes lesz a partnernője, aki minden bizonnyal valamilyen hátszéllel rendelkezhet, hogy megcsípett egy ilyen főszerepet, hiszen főszerepeivel eddig maximum 20 milliós összbevételeket tudhat magáénak. A Jack and Jill-ben még sajátmagát alakítva Al Pacino is fel fog tűnni, de az igazi csavar az, hogy Adam Sandler filmbéli karakterének ikernővérét Adam Sandler fogja alakítani.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások