Scully ügynök a Johnny English 2 új plakátján

Scully ügynök a Johnny English 2 új plakátján

2011. július 18. 14:20, Hétfő
Rowan Atkinson mellett az X-aktákból is ismert Gillian Anderson is benne lesz a Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn) című akciókomédiában, melynek hazai premierjére szeptember közepén kerül sor.

A Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn) gyártója mindent megpróbál, hogy ne csak egyszemélyesnek lássák a nézők a filmet, de nem valószínű, hogy ez sikerülni fog, még a mellékelt plakáttal sem, hiszen a közönség minden bizonnyal a Rowan Atkinson iránti viszonya szerint fogja megnézni vagy kihagyni a szeptemberben bemutatásra kerülő komédiát. A nálunk 15-re betárazott filmben az egykori Scully ügynök, azaz Gillian Anderson egy MI7-es titkos ügynököt fog alakítani, egy bizonyos Pamela Reed-et.

A Johnny English újratöltve története nyolc évvel az első részt követően fog játszódni és elég hamar ki fog derülni, hogy a címszereplő már nem számít olyan nagymenőnek, mint annak idején, hiszen egy balul elsült mozambiki küldetésnek köszönhetően már évek óta egy tibeti barlangban él. Nagy szerencséjére egy közeli monostor szerzetesei kitanítják őt a harcművészetek minden csínjára és bínjára, így amikor nemsokára szólítja őt a kötelesség, még halálosabb lehet, mint eddig volt.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások