"Nem éri meg az ingyenes Galaxies"

"Nem éri meg az ingyenes Galaxies"

2011. július 18. 20:00, Hétfő
Tovább gyűrűződik a Star Wars: Galaxies balhé. A Sony bejelentése után, mely szerint megszűnik a játék a rajongók egy csoportja azonnal perrel fenyegetőzött, ma pedig a LucasArts adott magyarázatot a dologra.

"Megváltoztatni egy olyan játék, mint a Star Wars: Galaxies modelljét nagyon nagy befektetést jelentene és átértékelődne a játékélmény is" - áll a csapat közleményében. "Sajnos most épp olyan ponton tartunk, mikor egy ilyen váltás nem lehetséges. A fájó igazság az, hogy elértük azt a pontot, amikortól ez a program már egyszerűen nem nyereséges. Nem éri meg fenntartani. Egyikünk sem szerette volna ezt, de sajnos bekövetkezett."



"Rengeteg dolgot terveztünk decemberig megvalósítani, de a fennmaradó időben nem mindet tudjuk majd megcsinálni. Mindenesetre szeretnénk minél szebben lezárni a Star Wars: Galaxies történetét. Van még 5 hónapunk, hogy szépen elbúcsúzzunk az ismerősöktől, a barátoktól és mindenkitől, aki velünk együtt élvezte a játékot. Reméljük, hogy a közösségünk is támogat majd minket."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások