Itt a 200 milliós költségvetésű új scifi előzetese

Itt a 200 milliós költségvetésű új scifi előzetese

2011. július 28. 22:40, Csütörtök
Kemény 200 millió dollárba került a Universal stúdió egyik legnagyobb 2012-es sikerének ígérkező Battleship című scifi, melyhez nem csak az első előzetes érkezett meg, hanem egy plakát is.

A Universal Pictures megmutatta, hogy miképp gondolja egy társasjáték feldolgozását. Megérkezett ugyanis a Battleship első előzetese, mely idehaza, ha nem akar kreatívkodni a forgalmazó, a Torpedó címet fogja viselni, ugyanis a film a hasonló című táblás játék alapján készült. A közeli jövőben egyébként több társasjáték címéből lesz mozifilm-cím, többek között a Monopoly-ból (Ridley Scott), az Ouijából (talán McG) és a Monsterpocalypse-ből (Tim Burton).


A Torpedót az a Peter Berg fogja rendezni, akinek előző filmje a Hancock volt, de olyan alkotásokat rendezett, mint a Ronda ügy, az Amazonas kincse, a Péntek esti fények és a királyság. A film Amerikában a május 18-i premierdátumot kapta, ami egyben azt is jelzi, hogy a Universal nem viccel, hiszen az év egyik kiemelt időpontjában indítja el a filmet. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Rihanna és Liam Neeson.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások