Előzetes a The Avengers-hez, végre jó minőségben

Előzetes a The Avengers-hez, végre jó minőségben

2011. július 29. 23:40, Péntek
Most először nézhetjük meg jó minőségben Thor és Vasember, azaz Tony Stark közös jelenetét, valamint az április végén bemutatásra kerülő The Avengers-mozifilm pár snittjét.

Sokakat ért meglepetésként, hogy a Paramount Pictures és a Marvel Studios a Yahoo! Movies-on keresztül hivatalos formában is kiadta az Amerikában jövő év májusában, de nálunk április 26-án bemutatásra kerülő The Avengers, azaz A bosszúállók, vagy ahogy a képregényesek ismerik, A bosszú angyalai mozifilm egyik első előzetesét. A kezdő képsorok az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló egyik zárójelenetére utalnak vissza, így aki nem akarja lelőni magának az egyébként teljesen magától értetődő poént, az csak akkor nézze meg a képsorokat, ha már látta a Marvel legújabb képregényfilmjét, mely premierje nálunk augusztus 4-re van kiírva.


Mint arról már korábban beszámoltunk, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló stáblistája után lehetett látni először a The Avengers első képsorait, azonban a fenti "előzetes előzetesének előzetese" nem egyezik meg azzal a videóval, de ebben is láthatjuk Thort, Vasembert és persze Amerika kapitányt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások