Expressz tempóban érkezik a Hupikék törpikék 2

Expressz tempóban érkezik a Hupikék törpikék 2

2011. augusztus 10. 15:20, Szerda
Nagy siker a mozikban a Hupikék törpikék 3D, könnyedén utasítja a háta mögé a vele egy napon bemutatott Cowboyok és űrlényeket, így nem csoda, hogy a Sony 2013-ban elkészíti a folytatást.

Már a bemutató másnapján lehetett sejteni, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy folytatódjon a Hupikék törpikék 3D (The Smurfs) című családi film, s a Deadline információi szerint most már mérget is vehetünk arra, hogy érkezik a második rész, hiszen a Sony Pictures lestoppolta magának a 2013. augusztus 2-i dátumot, ekkor kerülhet moziba a Hupikék törpikék 2. (Nagy merészség nem kellett a lépéshez, hiszen 2013. augusztusára még egy film sem jelentkezett be.)

És ahhoz sem kellett merészség, hogy a Sony második részben kezdjen gondolkodni, hiszen a Hupikék törpikék 3D, mely itthon augusztus 25-től lesz látható, bevétel szempontjából kezdi szép lassan beérni a 110 millió dolláros költségvetését - Amerikában például mindössze 10 nap alatt 76 millió dollárt fizettek ki a nézők a filmre szóló jegyekért, de a világ többi részén is képződött már 53 millió dollár bevétel. Arról, hogy ki tér vissza a folytatásban, egyelőre még semmit sem tudni, mindössze Jordan Kerner producer részvétele biztos.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások