Vegyes értékeléseket kapott a Driver: San Francisco

Vegyes értékeléseket kapott a Driver: San Francisco

2011. augusztus 27. 23:30, Szombat
Hamarosan megjelenik a Ubisoft korábbi sikersorozatának, a Drivernak a legújabb része, mely a San Francisco alcímet kapta.

A kultikus sorozat első két része a mai napig milliós rajongótáborral bír, ám az utána következett epizódok sokat rontottak a Driver cím csillogásán. A készítők ugyanis megpróbálta egy GTA-klónt faragni az aktuális részekből, mely próbálkozásokból maximum közepes végeredmény született.

A Driver: San Francisco azonban visszatért az alapokhoz, hiszen ebben a részben "testi valónkban" egyszer sem hagyjuk el a járművet. A lelkünk azonban szálldogál (ez a Shift mód) és így vehetjük át más autók irányítását. Az ötlet már bejelentéskor megosztotta a rajongókat és a jelek szerint a kritikusok is vegyesen fogadták.



A mai napon ugyanis megjelentek az első értékelések a programról, mely elég vegyes képet mutat. Míg egyesek dicsérték a játékot (Eurogamer 8, CVG 8.5, OXM 8, IGN 8, Gamespot 8, Spong 93 pont), mások azonban csalódtak benne (Incgamers 60/100, Strategi Informer 6 pont).

Hamarosan mi is a kezeink közé kapjuk a programot és eldöntjük, mely tábornak van igaza. A Driver: San Francisco szeptember 2-án jelenik meg.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások